Kos Adası'nda Ne Yenir, Ne İçilir?
 

Tadına Bakmadan Dönmeyin: Izgara ahtapot, kalamar, balık çeşitleri, balık çorbası, karides, fava, humus, musakka, cacık "Tzatziki", kabak çiçeği dolması, Ege otları.

  • Kos’a gidip de geleneksel bir Grek Taverna gecesi yaşamadan dönmek olmaz! Bunun için en iyi adres Lambi’de bulunan Sunset Taverna.
  • Averof 26 Caddesi’nden bulunan Barbouni, nefis deniz ürünleri ve Ege yemekleri sunan son derece keyifli bir restoran. Özellikle misafirperver personeli ve rahat atmosferi ile Barbouni’de zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz!
  • Türk Mahalesi’nde bulunan “Arap'ın Yeri” epey ünlü. Burada kabak çiçeği dolması yemenizi öneririz.
  • Kos Adası demişken Kos’a özgü “Domates Reçeli”’ne değinmemek olmaz. Kaç kilo domates soyuluyor, nasıl pişiriliyor, ne kadar şekerleniyor anlatması uzun! Bizce gidin ve bu orijinal lezzete nasıl ulaşıldığını gözlerinizle görün!

Kos Adası için Seyahat Tasarımı alın...

Çerezler (cookie), https://jabiroo.com.tr/ web sitesini ve hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde sunmamızı sağlamaktadır. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için Çerez Politikamızı ziyaret edebilirsiniz.